Dag 5
Hey allemaal,
Vanmorgen stonden we op en ... JEEJ, het heeft gesneeuwd.
( 2 seconden erna... oh nee, we moeten er met de rolstoel door :D )
Vandaag was de dag van de communicatie. Deze les werd gegeven door detwee Poolse docenten. Ja hoor, ook op zondag hebben wij les :) De school is normaal gesloten, maar speciaal voor ons, was ze open! Rustig was het er wel, zo zonder andere studenten.
Wij waren de primussen van de klas, want de mirakelvraag en schaalvraag, die kenden we al!
Voor de rest hebben we nog wat gewerkt in onze werkgroepjes voor onze presentatie morgen.
In da avond wilden we nog eens teruggaan naar het gezellige restaurantje Van Gogh. Met de rolstoel door de sneeuw, eindelijk aangekomen en dan ... gesloten :)
Gelukkig is dit het dorp van de pizza! Kwestie van variatie in onze menu te brengen, nemen we eens een andere smaak :p
Daarna nog naar de sauna en gezelschapsspelletjes spelen en we kunnen er weer tegen om naar dromenland te gaan!
Wist je datjes:
- we een hele weg hebben afgelegd om uiteindelijk bij een restaurant om 20 meter van het hotel aan te komen
- het volledigOK is om in je blootje van de kelder naar het 8ste verdiep te gaan
Tot morgen!
Elise, Sofie, Milja en Kathleen
xxx
Amai daar sneeuw en hier echt lenteweer!! We hebben al even op ons terras gezeten deze namiddag! Allé toch op die twee stoeltjes die al ineen staan :-) Ja in de ene doos zat te veel en in de ander natuurlijk te weinig!! Morgen nog maar eens naar unikamp. Je gaat vele veranderingen zien in ons app als je terug bent! En den digicorder doet ook goed zijn werk!! Dat staat voor urenlang kijkpkezier :-)
Het amusement nog ginder!! Ik ga hier nog wat werken!
Groetjes!
elke morgen is mijn eerste job uitkijken naar jullie verhaal van de vorige dag, het schijnt daar goed te marcheren. ik wilde er bij zijn.
abderrahmane heeft gister 10 km gelopen in 53 minuten, 5 minuten sneller dan vorig jaar. gister ook reis geboekt van 21 tot 24 april naar venetie, vanuit eindhoven, hotel 4 sterren, met ontbijt, voor 470 euro voor 2, geschenk van abder voor 20 jaar samen.morgen 3 dagen fietsen in gent, vorige donderdag heb ik een paasei bij jullie thuis gebracht, en....de kast in hall is mooi. kus van ons 2
Amaai, jullie hebben er precies al het één en het ander beleefd.
Je had misschien beter van de Yves een goed brood meegenomen, kwestie van een beetje gratis reclame te maken hé. Dan had je geen last van sponzig en beenharde broden gehad.
Maar de pizza's daar zullen wel smaken zeker.
En moest je ze misschien missen, ik heb nog altijd enkele lekkere kolen liggen........
Groetjes en nog veel plezier ginds........
Nog geen koude voeten???Net een half uurtje in 't zonnetje gezeten zie, en al mooi kleurtje ;-)
Inderdaad papa de pizza's smaken hier goed! Maar ge gaat het niet geloven dat ik blij zal zijn dat kolen ga kunnen eten in plaats van altijd wortelen en sla :D!
@ de boontjes! Nene geen koude voeten maar wel een koud gezicht en soms koude oren maar ik heb alle geluk een goede muts meegebracht! :o) Ja hier schijnt de zon ook wel maar een kleurtje gaan we er zeker niet van krijgen (jammer genoeg :o))
Hey allemaal!
Het is leuk om te lezen dat het zo goed gaat daar met jullie.
Hier in België gaat alles zijn gewone gangetje, alhoewel het weer staat op zijn kop precies: eind maart en 20°C?! Ik geniet er in ieder geval van. ;-)
Amuseer jullie daar nog en houdt de eer daar wat hoog hè van die ouderencoaches! ;-)
Groetjes aan jullie allemaal!
hoi hoe is het daar veel sweeuw zeker heb u gemist vrydag,onze bob heeft zen eigen weer pijn gedaan maar het is goe gekomen, en gisteren zijn we gaan eten met de bende het was goe heb videe gegeten en voor de rest is hier nog altijd het zelfde ,dit is het dan hou jullie goe en gezond xxx
Hoi iedereen...
altijd tof om elke dag jullie belevenissen te volgen. Ik kijk er telkens weer naar uit. En sneeuw...hou het maar...wij zitten hier in de lente...zalig...
Het is zelfs zo erg dat ik een opruimkriebel krijg (hopelijk gaat dat snel over ;-) )
groetjes aan jullie allen
Hoi zusje!
Vandaag eindelijk de laatste nacht gedaan. Morgen nog een late en dan de rest van de week vrijaf!! Hopelijk blijft het even goed weer!! We hebben daarstraks al even op het terras gezeten. Het was er zalig in het zonnetje. We zijn ook naar unikamp geweest voor de ontbrekende onderdelen van de zetel, maar die moeten nog binnenkomen.
Het begint hier stilaan ook wat opgeruimd te geraken!!
Ik ga nog wat tv zien en dan slapen!
Tot morgen!
X..x
Hallo allemaal
Maken jullie zeker veeel foto's, leuk om later jullie ervaringen te documenteren voor de thuisblijvers!
Wij genieten alvast van de leuke verhalen die jullie posten.
Groetjes
Grete
Hoi allemaal,
Fijn dat we van jullie verslagen en foto's doorkrijgen.
Bedankt en geniet van de uitwisseling en de nieuwe contacten.
Mia
Leuk om al die verhalen te lezen en de foto's te zien. Kunnen we ook wat genieten van jullie ervaringen. Alleen de sneeuw daar ben ik niet jaloers op :-)