Dag 6
Na een vermoeiende dag hebben we nog een beetje energie over om het nieuws van de dag te melden.

Deze morgen hadden we moeite om wakker te blijven in een saaie les. Saai omdat we het onderwerp al kenden en de docent moeilijk Engels sprak. Daarna hebben we verder gewerkt aan onze challenge. Dit door boeken op te zoeken en tekst te verwerken. Anderen hebben terug een bezoek gebracht aan hun werkveld. Daarna hadden we evaluatie met de andere Belgen.Hier hebben we ons hart kunnen luchten. We hebben niet alleen de negatieve maar ook de positieve punten vermeld.
Na de evaluatie zijn Lien, Milja en Sofie naar de winkel gegaan. Geladen als muilezels en totaal uitgehongerd kwamen we terug in ons hotel aan. Jammer dat de anderen nog niet terug waren met de broodjes. Ze waren verloren gelopen. Wij hebben onze eerste honger dan maar gestild met chips

Daarna zijn sommigen naar de sauna gegaan en anderen hebben verder gewerkt aan hun opdracht. Morgen gaan we in de namiddag de stad bezoeken! We gaan hier afronden want sommigen willen graag gaan slapen!
Groetjes
Enige tijd later...
Wist je dat:
* Milja en Kathleen nog niet moe zijn en toch nog graag deze wist-je-datjes toevoegen, terwijl rondom ons gesnurkt wordt.
* Wij ons geamuseerd hebben met foto's op onze blog te zetten!
* We elke keer enthousiast reageerden toen we zagen dat de foto's al meteen bekeken werden
* Milja hierbij telkens Kathleen aanporde en moest lachen
* We vol spanning wachten op de volgende reacties
* De subway (broodjeszaak) om de hoek ligt, terwijl we toch bijna in Helsinki-centrum zaten?
* Ignas doodleuk vertelde dat hij die wel wist liggen
* Wij ons slim voelen in de klas, omdat we veel al kennen
* en we hierdoor de naam 'De dapperste onder de Galliërs' alle eer aandoen
Moi moi
(bye bye)
De nachtraven Milja en Kathleen
Slaapwel!
Geniet morgen van jullie bezoekje aan de stad.
Ik ben eens benieuwd wat er in de zakken van de muilezels zat.
Chips???? of eens iets anders dan choco?????
Het lijkt een leuke en inspirerende bedoening ginder :) Houden zo. En zoals vaker blijken "De dapperste onder de Galliërs" ook nu weer 'sterkhouders' te zijn op internationale bijeenkomsten. Het siert jullie en natuurlijk ook een beetje onze SW opleiding in Geel.
Elise en Sofie,
Ben zooooo jaloers. Zou zo op't vliegtuig richting Finland springen. Amuseer jullie daar nog!
Groetjes
Sanne
Jullie blog lezen is puur genieten! Ik kijk al uit naar het volgende verslag :-)
hallo Sofie en co,
ik volg jullie toffe dagboek en het lijkt me tegelijk een leerrijke maar vooral leuke vakantie ! ook de foto's zijn ferm, vooral dat roze haar is alternatief, hopelijk geen finse modegril ? Leer nog veel bij, ga zoveel mogelijk uit en amuseer jezelf nog kostelijk ! en als je thuis komt ga je maar direct een frietje steken want het eten lijkt me daar niet zo denderend zeker ? vele groetjes, Carine
ze hebben daar pricies goe bier en is het te drinken, het is daar pricies wel plezant zo met die roze pruik aan,zeg amuzeer jully morgen in het stad en mischien tot morgen dooi xxx
Hoi Milja en co
Het is echt tof om jullie avonturen te kunnen volgen.
Het lijkt me niet alleen enorm leerrijk, maar vooral erg prettig!
De foto's geven een zeer goed beeld van jullie uitjes en bezigheden.Mooie haardos, Milja!
Kijk er al naar uit, naar het volgende verslagje.
Geniet er maar ten volle van.
Veel liefs
dikke knuffel en x
Hyvää iltaa Suomi,
Alweer een grondig dagverslag! Leuk om te lezen dat alles goed gaat daar in Noord-Europa! Die Finse sauna is klaarblijkelijk wel geliefd,... Daar is al wat zweet gevloeid zeker ;-)!?! Jullie zitten uiteraard ook bij de bron! Zooo, morgen Helsinki op het programma! Geniet er ten zeerste van! Ik ga dat eveneens doen, van mijn vrije dag!! Jullie uitje zal gegarandeerd wel leuke foto's opleveren. Ik ben benieuwd! Ik ga me nu overgeven aan het Champions League-voetbal!
Adios! En euh,... Laat de "Karhu" tot jullie komen ;-)!
Greetings
Jean!!