wijzitteninfinland.reismee.nl

Dag 8

Hallo daar bruingebakken Belgen,

Hier nog een update vanuit het ijzig witte Finland.

(Hou a.u.b. de zon voor ons vast, zodat wij er ook nog wat van kunnen genieten als we terug zijn)

Vandaag was de dag dat ons Departementshoof Guido Cuyvers zijn les kwam geven.

'Appreciative Inquiry' en 'Active ageing' waren de onderwerpen!

Lijkt het nu zo? Of hebben wij echt van elk onderwerp van de lessen al in ons land les gekregen?

Maar, ook een positieve noot: Guido was goed te verstaan en heeft echt wel onze aandacht

getrokken. Leuk om naar te luisteren!

Na de middag was de les sneller gedaan dan gepland. Zo hadden we nog meer tijd om aan onze

challenge te werken. Joepie! En ondertussen maar hopen dat we dan eens een rustigere avond

gaan hebben. Voor de meesten is dit gelukt. Dus even tijd maken voor een zalig warme sauna en

wegdromen in een boek. Sommigen zijn nog bezig met werken, hopelijk zijn ze snel klaar en

kunnen ze toch ook nog wat van hun avond genieten.

De vermoeidheid beginnen we wel te voelen, dus da challenge voor deze avond: OP TIJD GAAN

SLAPEN !!!

Om deze challenge te voltooien, beginnen we met deel 1: niet te lang aan de blog werken.

Dus nu onze afsluiter, enkele wist-je-datjes:

- het brood is bijna op, maar dat vinden we niet erg. We willen er niet meer van eten :)

- wij deze avond spek en eieren hebben gebakken

- een sauna goed kan doen

- je zo ver kan wegdromen in een boek dat je de anderen niet hoort vertrekken

- het hier zo warm is op de kamer dat je er zou kunnen 'joengen'

- fruitsla maken en yoghurt etenomdat je die boterhammen niet meer wil eten compleet normaal is

-Annelies nog eens op controle geweest is en haar voet omhoog moet houden

- de taxi besteld is door Els om ons naar de luchthaven te brengen op zondagochtend? Om half 7 staat hij klaar!

- haken tijdens de les compleet normaal is

Lots of greetings,

Elise, Milja, Sofie en Kathleen

Cecile

Hallo sneeuwmannen.
Negertjes zijn we nog niet.
We gaan onze uiterste best doen om de zon in het land te houden maar ik vrees dat dit niet zal lukken.
Het wordt kouder maar wel variatie. Vanaf vrijdag geven ze de ene dag frisser met BUIEN; de andere frisser met REGEN.
Gelukkig voor ons zullen onze "zonnekes" in huis dan bijna thuis zijn.

cd

Geen paniek, met de temperaturen die jullie nu gewoon zijn, vinden jullie het in Belgenland al warm met +10°!

marianna

Geniet van jullie verblijf! De tijd gaat snel genoeg. En we zorgen wel voor zon tegen dat jullie terug in Belgie zijn.

nonkel marc en abderrahmane

hallo daar in het verre en koude Helsinki, wegens 3 daags
fietsverblijf in Gent, overgoten door de zon, dus vele fijne
terrasjes, eindelijk nog een berichtje terug. Zo te zien hebben jullie het wel naar jullie zin, maar hoe zit het met
het verlangen om terug naar huis terug te keren? begint dat toch niet te hard te knagen? nog even op de tanden bijten en....tot morgen.

sinny

het weer is hier al aant verandere het zal regene als jullie thuis komen,ik heb vandaag uw kaart gekregen en ik kan dat goe aannemen dat jullie al lekkere dingen gedronken hebt amuseer u nog en tot morgen xxx

Milja

Wegens te drukke bezigheden, weinig tijd om thuis echt te missen. Maar zal wel content zijn om hen terug in mijn armen te sluiten x

Tinne

De ultieme poging, na een glas wijn moet dat lukken :-)
Ik zie dat jullie je nog altijd goed amuseren!
Goed dat jullie meteen een ervaringsdeskundige hebben om mee rond te karren...
Tinne

milja

Nu had ik toch al vroeger reactie verwacht... deze blog is toch niet zo moeilijk om te antwoorden,he?
We hadden het er gisteren nog over: jij zou hier ook perfect in het plaatje passen....

milja@kristeltje disteltje

Geniet op de skilatten en van een zorgeloze vakantie.
Je hebt het verdiend! x